Monstrózní radnici žádný developer nikdy nezaplatí. Chiméra na opíjení voličů Křeslic trvá 20 let.

05.01.2022

Je až neuvěřitelné, jak dlouho se občané Křeslic nechávají "opíjet rohlíkem", když jim stále titíž slibují "úžasnou" výstavbu centra Křeslic a nic z toho se nekoná a jen tak se konat nebude. Navrhované Monstrum radnice, za které by se nemuselo stydět město s 20 tisíci obyvateli, pro 1009 obyvatel Křeslic nikdo jen tak nepostaví. To by musel získat dotaci ve výši desítek miliónů korun. A kdo by je asi tak dal? Magistrát Prahy? V době skokového zdražení všeho, zejména energií?

Každý své peníze počítá. Občany doporučený projekt je možná vizuálně hezký, ale otázka zní takto:

Kolik bude stát m2 každého jednotlivého bytu? Byl by takový vůbec prodejný?

Na kolik nákladově vyjde m2 komerčních ploch? A bude taková plocha vůbec možná k pronájmu?

Tyto otázky si položí každý stavebník, každý investor a je nutné se ptát občanů Křeslic:

Vy ta čísla znáte? A pokud nikoliv, proč si myslíte, že za navržených podmínek řady doslova ztrátových budov, bude někdo takový projekt realizovat?

Vítězný návrh na veřejných stránkách MČ Křeslice

Neinformovaným se dobře vykládají sliby a pohádky

„Pokud nečtete noviny, jste neinformovaní. Pokud čtete noviny, jste špatně informovaní." - Mark Twain

Jenomže na rozdíl od bonmotu Marka Twaina si myslíme, že tady špatná informovanost pramení z toho, že si někdo z výstavby Křeslic udělal volební šidítko a občané Křeslic sedli na lep.

Chcete-li dál, mnozí milí občané Křeslic, hrát současným politikům Křeslic užitečné idioty, je to Vaše rozhodnutí.

Vítězný návrh na veřejných stránkách MČ Křeslice

rm.