Ptal se Vás někdo?

16.05.2022

Marně si mnozí vybavujeme, zda jsme se mohli vyjádřit k tomu, zda chceme Domov seniorů v Křeslicích a zda v podobě, která je dnes navržena.

Abychom nikomu nekřivdili, možná to někde na nějaké úřední desce vyvěšeno bylo. Možná připomínky občanů někdo vyhodnotil. Možná. Pro naše občany se nestaví nic, s domem důchodců zahájíme prý etapu úpspěšného obecního podnikání... alespoň tak hlásí zastupitelé, že plán byl takto na jejich jednání obhajován. Asi jako ten Kaufland: Oni si postaví a nám budou platit. Jenomže u Kauflandu nic z toho neplatí a u domova důchopdců nás asi opět bude čekat nějaké to "překvapení".

Z projektu zveřejněného na stránkách MČ Křeslice jsme vybrali pár ukázek: viz obrázek nahoře a mapky.

Debatu "O národním podniku slibotechna" tu vedeme už delší dobu. Kdyby MČ Křeslice plnila svou úlohu, nikdy by náš spolek nemusel vzniknout. Kdyby všechny ty zastírací manévry na mimořádném zastupitelstvu v prosinci  2021 nebyly jen šarádou, stejně tak ohlupování občanů dne 18. ledna letos nebylo stejnou falešnou mimikrou, pak bychom asi nemuseli se donekonečna ptát:

A  jak si tedy milí občané to fungování MČ Křeslic vlastně vůbec představujete?