Patří místní politika na stránky našeho spolku?

30.07.2022

Tuto debatu výbor zaznamenal mezi našimi členy a je dobré o tom hovořit. Politika MČ Křeslice v případě stožárů VN a VNN byla tak laxní, tak hloupá a tak nezodpovědná, že po zjištění skutečností jsme jen zírali. A dle údajných výroků jedné zastupitelky vypadala dokonce mstivě a závistivě.

Jsme názoru, že místní politika se natolik dotýká činnosti našeho spolku, že bychom o tom měli obecně informovat. Ostatně stránky jsou veřejné a může je číst kdokoli. I taková paní Smutná, která mám na veřejném setkání s morálkou spratka drze lhala do obličeje a ještě urážela MY ZA KŘESLICE, že mají v programu pitomosti, aniž by takové skutečnosti doložila. (Svědků bylo v sále více než dost). Ano to je jedna ze sérií "politických praktik", které Křeslicemi pulzují a hodláme tomu vytvářet hráz. Je to totiž nechutné a na konci takové politiky jsou obludné stožáry, Zelené Křeslice, vybrakovaný příspěvek z Kauflandu atd.

Kdyby MČ Křeslice fungovala, tak jak má, náš spolek by vůbec nemusel vzniknout. A má-li v názvu ochranu Křeslic, nejde jen o nějaké stožáry. Těch malérů, co se na Křeslice valí je více. Tím největším je ale postupující degradace životního prostředí a neskutečná desetiletá stagnace na duševní úrovní jakéhosi komunistického JZD. (A ty snad prosperovaly více, jak dnešní Křeslice).

Náš výbor i proto hodlá komentovat, kdo se nám to do křeslické radnice hodlá doslova nacpat zpátky a Vás členů se řečnicky ptáme:

CHCETE, ABY SOUČASNÁ KŘESLICKÁ RADNICE V TOMTO ČI VELMI PODOBNÉM  SLOŽENÍ POKRAČOVALA ?

Protože pokud ano, tak místo spolkové práce budeme muset být dále tou "advokátní kanceláří. Místo příspěvků z radnice (ta zatím financuje jen aktivity Křeslického spolku, ostatně jeho členové jsou i zastupitelé), si budeme muset vše platit sami a nedělejme si iluze, že jen stožáry budou brzy pálit naše členy a spoluobčany. Bude toho brzy více a dopravní zatížení (!!) se stane problémem číslo jedna ve všech částí Křeslic.

Uvítáme Váš názor, napište nám.

Pozn: Osobní názory našich členů spolku kandidátů a jejich spolu-kandidátů si můžete číst na samostatných stránkách MY ZA KŘESLICE zde: https://www.my-za-kreslice.cz/o-nas2/