Milé členky a milí členové našeho spolku,

16.01.2022

protože už je Vás přes tři desítky členů, a to za pouhých 14 dnů, tak omluvte případné chyby a nedostatky v korespondenci, nebo to, že na některé otázky odpovídáme ze značným zpožděním. Vše je postaveno na dobrovolné práci v čase, který na to doslova loupíme z ostatních povinností. Pokud jsou dotazy k obecnému tématu bereme to tak, že zveřejněným článkem na to přímo odpovídáme všem, informace, týkající se pouze členů spolku, posíláme přímo do jejich e-mailů.

Jsme rádi, že jste se k nám všem připojili. Přiznáváme se, že takový zájem v tak krátké době jsme nečekali, ale zároveň si MY všichni společně potvrzujeme, po Kauflandu a obludných stožárech ČEPSu , že pokud se nezačneme společně bránit, tak Křeslice zcela ztratí svoji podstatu a přestanou být symbolem rezidenční čtvrti. Také ty dlouhodobě neřešené hudební hluky v některých částech (konečně snad ustaly) mnohým vadily a tak se nedivíme, že naši spoluobčané jsou mnohde roztrpčeni. Podporujeme podnikání a svobodu, ale nikoliv bezohlednost a nestoudnou hrabivost.

Uvítáme další členy v našich řadách, neodmítáme nikoho, nekádrujeme a nezkoumáme o nikom nic. Nám stačí Váš zájem o Křeslice.

Po jednání části našich členů se starostou MČ Křeslice, panem Trefným, už v úterý, snad budeme mít pozitivní a optimistické zprávy. Ty samozřejmě zveřejníme. K Vámi pokládané otázce, zda se připravuje dopis na Ministerstvo životního prostředí ČR, odpovídáme ano, dolaďuje se, aby zjištěné skutečnosti byly podloženy a také čekáme na zápis změny názvu našeho spolku. Měl by proběhnout (bude-li soudem dodržen zákon) do 20. ledna 2022.

Váš výbor spolku

rm