Lhostejnosti občanů Křeslic využije každý predátor

04.02.2022

Kdyby Vám někdo před pěti lety řekl, že v Křeslicích vyroste několikapatrový Kaufland, ťukali byste si na čelo, co to je za nesmysl. Kdyby někdo před třemi lety řekl, že vedle dávno stojících domů vyrostou obludné stožáry  o nichž nikdo neumí říci, že budou zdravotně nezávadné, tak takového by jste asi poslali na léčení do Bohnic.

Ale dnes je to realita.

A co bude při takovém přístupu zítra?

To jsou otázky, které by si občané Křeslic měli položit. protože není lhostejné, co se děje kolem nich. Z kdysi rezidenční čtvrti se může stát vesnice, která bude obklopená průmyslovou zónou a urbanistickým odpadem v režii dodavatelů ČEPSu, PRE a jím podobných.

Snad už je i tomu poslednímu občanu Křeslic jasné, že každý takový necitelný zásah do rezidenční čtvrti má devastační důsledky. Tak tu trochu agitujeme: Přidejte se k nám. Máme téměř šedesát členů a další přicházejí. Naše webové stránky mají už přes 3000 shlédnutí. Jenom společně můžeme Křeslice ubránit. Jenom když se sdružíme můžeme se bránit pomocí právních, mediálních a dalších nástrojů. Každý , kdo chce pomoci je vítán.

Hasit dům když hoří, znamená, že na konci máte už jen spáleniště. Lepší je požáru předejít.

rm