Musíte si rozhodnout, co je pro Vás to nejlepší

16.09.2022
Ilustrační foto

Je smutné sledovat, jak probíhají přípravy na zářijové volby obecně. Česká společnost už není soudržná a chybí ji kapitál vzájemné důvěry, bez níž nefunguje demokracie. Političtí soupeři se změnili v politické nepřátele. A to je dost velký odklon od toho, co jsme si od demokracie slibovali.

Nechceme ,aby se vrátily doby, kdy ty "bydlící dole" nezajímaly obludné stožáry, kdy ty "bydlící nahoře" nezajímal hluk podivných hospod dole, nechceme, aby se Zelené Křeslice staly dodavatelem stovek aut do centrální části Křeslic jen proto, že ti, co pro Zelené Křeslice hlasovali bydlí v Křeslicích jinde. Tahle hlasovací bezohlednost není a nebude pro nás přijatelná, protože celým Křeslicím jenom škodí.

Platí to, co jsme měli na stránkách spolku: Když sousedovi hoří dům, nemyslete si, že se před požárem doma skryjete. Požár totiž může dojít až k Vám.

A o tom ty letošní volby jsou. Zda budou pokračovat "staré pořádky", kdy se hlasovalo tak, jak je výše popsáno, nebo se to změní. Je to jenom na voličích, pro co se rozhodnou.

Rudolf Mládek