Dalibor Rundus: Žiji tu v Křeslicích a nejsem slepý.

29.01.2022

Člověk musí jít stále vpřed, a proto nemám rád ty všelijaké alibisty. Všem řeknu v pohodě svůj názor do očí. Dělal jsem to i za komunistů, kdy naše celá rodina byla perzekuována, Rodiče nás učili pomáhat každému, kdo si to zaslouží.

Nejsem v žádném spolku, ale situaci v Křeslicích samozřejmě sleduji.

Kde je pravda a jak se kdo pro obec angažuje. S aktivními sousedy jsem jen v dobrém, tak to vždy bylo a určitě i bude, ale musím napsat, že jsou tu dnes důležité okolnosti a proto píšu.

Před pár lety jsem byl aktivní v křeslické politice, chtěl jsem změny a to hlavně jen v dobrém smyslu. Byla zde bohužel několik let vláda jednoho názoru a moc se to nelepší. Proč na toto upozorňuji? Názory na hraně dobrých mravů přinášejí jen špatné zkušenosti, často je to politika jen na základě slibů a lží. Už tehdy se mi nelíbilo, jak se současný starosta Trefný angažoval ve lžích Zápotockého, jak mu svým hlasem pomáhal a to vše na úkor obce a mohu to klidně doložit, jak nás neustále před volbami masírovali a nutili nám do hlavy historky o nesmyslném JVK, o výstavbě centra, kde se již zítra bude kopat atd. Politika kam vítr, tam plášť, nevyzpytatelná a vědomě vylhaná.

Nechte se pravdivě informovat, sledujte, kdo odvádí práci pro občany, pro nás a pro obec. Budete možná i překvapeni, co naleznete. Do ničeho nikoho zatahovat nechci a nebudu, v žádném spolku-straně rozhodně kandidovat do dalších voleb nebudu. Ale žiji tu v Křeslicích a nejsem slepý.

Rundus Dalibor, Praha 10- Křeslice, Mátová 198/17

Autor není členem Spolku za ochranu Křeslic a vyjadřuje pouze svůj osobní názor. Rádi jsme mu jej umožnili na našich stránkách prezentovat, protože čím více se o problémech hovoří, tím větší je šance na nalezení nápravy.